Trooper 25 aniversar

În data de 12 iunie 2021, Trooper va urca pe scena Arenelor Romane pentru a aniversa 25 de ani de activitate. Pentru cei cinci muzicieni, show-ul este unul special, marcând 25 de ani de la înființarea formației.
Invitații celor de la Trooper sunt Olympus Mons. Una dintre cele mai tinere trupe din scena rock românească, Olympus Mons sunt câștigătorii din 2020 ai festivalului Posada.
Pe scenă vor mai urca o serie de invitați surpriză.

Coiotu’ a declarat: „Ne-am dorit în 2020 să organizăm un concert uriaș prin care să marcăm primii 25 de ani de carieră. Din păcate, contextul nu ne-a mai permis acest lucru. Chiar dacă anul trecut am susținut un show online, nu pot accepta să nu existe și o întâlnire față în față cu oamenii care ne sunt alături de atâția ani. Așa că vrem neapărat să strângem în jurul nostru prieteni buni, alături de care să traversăm istoria Trooper. Avem nouă albume despre care să povestim, avem o piesă nouă de 20 de minute, avem mii de povești strânse în suflet. Suntem nerăbdători să ne revedem cu toți oamenii minunați care de atâta vreme ne zâmbesc din fața scenei.”

Există două categorii de bilete: una la prețul de 53 de lei (categoria 1), iar cea de-a doua la 106 lei (participare la probele de sunet (doua piese), poza cu Alin Dinca (Coiotul) dupa spectacol, poster semnat de membrii trupei). Le puteți cumpăra intrând pe iabilet.ro sau din magazinele partenere. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat,

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Share

Lasă un răspuns