Rock 100% Romanesc

In data de 11 septembrie 2020, Phoenix si Trooper vor concerta pe scena teatrului de vara „Mihai Eminescu” din Bucuresti in cadrul evenimentului Rock 100% Romanesc, intr-un concert organizat de Sun & Sand Events si Kompas Events.

Phoenix este cea mai longeviva trupa din Romania. In decursul anilor a lansat piese ce au devenit adevarare imnuri pentru generatii intregi: „Fata Verde”, „Nunta, Canarul”, „Negru Voda”, „Mica Tiganiada”, „Mugur de Fluier”, „Vremuri” etc. Albumele Phoenix sunt repere pentru orice muzician. Figura marcanta, Nicu Covaci ramane indiscutabil unul dintre cei mai importanti muzicieni ai Romaniei.

Trooper sarbatoresc 25 de ani de activitate. Au in spate peste 800 de concerte, 9 albume de studio, concerte alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Whitesnake, Judas Priest, Europe etc.
Trooper este una dintre cele mai active trupe romanesti. In decursul anilor, piesele Trooper au reusit sa atraga tot mai multi oameni. „Tari ca Muntii”, „Strigat”, „Destin”, „Maturizare”, „Doua Roti”, „Trec Anii”, „Dragoste Falsa” vor rasuna de pe scena si in 11 septembrie.

Despre acest eveniment, Coiotu’ a declarat: „Stiu ca traversam o perioada foarte grea, insa nu trebuie sa uitam din cand in cand sa zambim si sa ne bucuram de lucrurile pe care le iubim. Dupa ce si Phoenix, si Trooper au fost nevoite sa amane turneele din acest an, suntem fericiti ca avem sansa de a ne revedea cu o parte dintre cei care apreciaza muzica noastra. Ne vedem in 11 septembrie pentru o repriza serioasa de rock!”

Concertul este prezentat de Cristian Hrubaru (Rock FM).

Pretul unui bilet este de 90 de lei.
– iabilet.ro https://www.iabilet.ro/bilete-rock-100-romanesc-57793/
– entertix.ro https://www.entertix.ro/evenimente/6447/rock-100-romanesc-11-septembrie-2020-teatrul-de-vara-mihai-eminescu-bucuresti.html

Pentru a respecta legea in vigoare, numarul biletelor este limitat.

Share

Lasă un răspuns